BTS

Buna ziua, In urma cu o luna partenerul meu a inceput sa aiba o scurgere in zona genitala. Acesta si-a facut analize necesare pentru boli cu transmitere sexuala și rezultatele au ieșit negative. Este posibil ca eu sa fiu infectata chiar daca rezultatele partenerului meu sunt negative. Mulțumesc

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Ruxandra Dumitrescu - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Expert DOC

Bună ziua,

Cu siguranță ar fi indicat să vă faceți și dumneavoastră analizele, iar partenerul ar trebui oricum să-și programeze un consult la un urolog.

Sănătate și numai bine!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.