bratara sunmeter

Buna ziua.am fost in 3 farmacii sensiblu pemtru ridicarea voucherului castigat si niciun angajat nu stia despre promotia asta sau cum sa procedeze ca sa imi dea bratara. Anul trecut a fost aceeasi poveste.ce sa le spun si unde ma pot duce sa le ridic? Am fost in parklake, pe 1 decembrie si auchan titan bucuresti.multumesc!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Multumim pentru mesaj si ne cerem scuze pentru dificultatile intampinate! Colegii nostri va vor contacta in scurt timp pentru a putea intra in posesia unei mostre Sun Meter. 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.