Boli sexuale la barbati

Buna,ma numesc Elena am 49 de ani nu am întreținut relati sexuale în ultimele 8 luni,în urma cu o luna am cunoscut un barbat de 53 ani care la rândul său nu a avut relati sexuale în ultimi 3 ani.Îmi zice ca când urineaza are o senzație de usturime si parca un pic de durere ,scurgere nu are ,nu urineaza des ,nu miroase.Eu țin să vă anunț că nu am avut şi nu am mâncărime şi nici usturime si urina mea e normală.El zice că decând a început să întrețină relați are senzațiile astea. Intrebarra mea ce este şi se poate ca ne mai având el relati să fi făcut o boală ?sau .. Va multumesc

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Ruxandra Dumitrescu - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Expert DOC

trebuie sa ii recomandati partenerului dvs. sa mearga la urolog, poate ca acest episod al reluarii vietii sexuale sa coincida pur si simplu  cu un episod de litiaza renala; sau este posibil sa aiba un adenom de prostata.. nu poate afla decat mergand la urolog. cat despre dvs, nu v-ar strica un control de rutina, en examen babes-papanicolau, o analiza a secretiei vaginale. sanatate multa!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.