Boli infecțioase

Bună seara. Mamei mele iau apărut pe corp și maini niște bubite care se usucă si langa ai apare alta sunt roși și face o coajă acum iau apărut și pe fata și una an cap câte o dată mănâncă bubitile peste.ce ar putea fii s-au cum să le trateze acasă. ?.are si tensiune urcă, scade.multumesc.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Recomandarea mea este ca mama dumneavoastră să meargă la un medic dermatolog pentru o examinare fizică. Situația dvs. pare a fi destul de complexă și îmi este dificil să vă ajut cu un diagnostic și sfaturi online. O zi cu grijă de sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.