Boala crohn

Buna ziua am si eu o fica care sufera de boala crohn. De anul trecut am facut mai multe investigatii dar fara nici un fel de rezultat. In luna februarie a facut niste analize care au fost trimise la o clinica in Germania. Dupa aproape o luna a venit rezultatul, i s-a spus ca sufera de boala crohn. Pe zi ce trece se simte mai rau. Nu stiu cum sa o mai ajut, sunt disperata. As dorii daca se poate o consultatie la doamna doctor Oana Cuzino.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Claudia Marin - Medic Primar Medicina de Familie, Medic Specialist Gastroenterologie, Expert DOC

Bună ziua. Recomandarea mea este ca fiica dumneavoastră să fie consultată de un medic specialist. Din păcate, nu există un tratament medicamentos și nici proceduri medicale care să vindece această afecțiune. Medicul specialist poate recomanda un tratament care să se axeze pe tratarea simptomelor și pe menținerea remisiei bolii, precum medicamente antidiareice și astispastice. Este important ca și fiica dumneavoastră să-și schimbe stilul de viață, de exemplu să adopte o alimentație sănătoasă. Mai multe informații despre această boală, puteți citi aici: https://doc.ro/sanatate/boala-crohn-cauze-simptome-si-tratament, https://doc.ro/totul-despre-colita-ulcerativa/boala-crohn-vs-colita-ulcerativa-asemanari-si-deosebiri, https://doc.ro/sanatatea-copilului/regimul-alimentar-benefic-pentru-copiii-care-sufera-de-boala-crohn-si-de-colita. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.