Bloc ramura dreapta

Buna ziua,In luna septembrie am facut un eco holter de 24 de ore, care dupa spusele doctorului a iesit relativ buna, doar cu o tahicardie sinusala, tin sa mentionez ca in august am efectuat si un ecograf care a fost normal.Acum in noiembrie mi s-a efectuat un EKG de vreo 10 min in care reiese ca as avea Bloc ramura dreapta.Vreau sa precizez ca am cerut acest EKG deoarece ma trezesc noptile si atunci imi bate inima mai repede pentru cateva minute , ma incalzesc transpir apoi treptat imi trece.Ma sperie rau aceste simptome.Doream sa precizez ca sufar de o usoara hipotiroida dar sub medicatie cu euthyrox 25 si am 34 de ani.Va rog daca puteti sa imi dati o parere la simptomele care le am.Multumesc

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. În principiu nu aveți nimic grav. E posibil să aveți atacuri de panică. Pentru siguranță, ar trebui făcută și o ecografie cardiacă. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.