Bipolaritate

Depresie,tristețe, lipsă de interes pentru nimic,lipsă de apetit sexual,invenție viață și prieteni,mult somn,oboseală acută, izolare,gânduri negre(non violență, nu gânduri de sinucidere). Diagnostigata cu atac de panică, în urma cu câțiva ani,iau Fluoxetine 20 mg de ceva timp(plus de 3 ani). As putea suferi de bipolaritate ? Trebuie sa vad un terapeut,psiholog sau psihiatru ? Mulțumesc de răspuns.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua,

În condițiile în care urmați deja un tratament care trebuie să vă fi fost prescris de un medic psihiatru, cu siguranță ar fi bine să discutați periodic cu acel medic și să ajustați doza sau medicația în funcție de evoluția stării dumneavoastră. În timp, inclusiv diagnosticul ar putea să se nuanțeze. Dar chiar dacă urmați deja un tratament, un psihoterapeut vă poate ajuta să gestionați mai bine stările prin care treceți, indiferent care sunt acele stări, și vă încurajez să începeți un proces terapeutic adiacent.

Sănătate și toate cele bune!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.