balonare

Buna ziua, Am probleme de balonare , ma simt mereu prea plina ...chiar daca nu am mancat nimic ..imi da o stare proasta care ar putea fi cauzele?? Multumesc frumos.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Claudia Marin - Medic Primar Medicina de Familie, Medic Specialist Gastroenterologie, Expert DOC

Bună ziua. Cauzele balonării sunt numeroase, începând de la consumul unor alimente, până la stres, tulburări hormonale sau alte boli. Despre aceste cauze, puteți citi mai multe aici: https://doc.ro/totul-despre-colita-ulcerativa/totul-despre-balonare. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.