Avortul medicamentos incomplect?

Buna ziua,ma confrunt cu o problema...sangerez de 1 luna de la avortul medicamentos si am fost la 2 medici pt a imi confirma ca totul este ok,am facut si testul BHCG iar rezultatul a iesit 325.50 Am facut si ecografie intravaginala si pe uter nu este absolut nimic,numai ca aceste valori nu stiu daca sunt normale sau nu la 1 luna dupa avortul medicamentos,sau sa repet peste o saptamana alt test BHCG sa vad daca creste sau scade...sa iau un tratament de 7 zile cu ergomet fiole si arthrotec pastile? Nu stiu ce sa fac mai departe ca sa nu ajung la complicatii,va rog din suflet sa imi dati un sfat bun pt ca mai am de crescut 3 pitici mici si nu as vrea sa ajung in alte probleme medicale...va multumesc din suflet si astept raspunsul dvs!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Ruxandra Dumitrescu - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Expert DOC

Buna ziua. Valoarea este mare. Poate fi sarcina extrauterina sau resturi embrionare in uter. Va astept pentru ecografie. Programare la 0724500020. Multa sanatate.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.