Avort

Buna ziua Am si Eu o problema, am facut in chiurotaj pe data de 28 ianuarie si Inca nu mi a venit menstruatia. Problema este ca de atunci sangerez in fiecare zi, nu sangerez mult cat sa schimb absorbantul. Am doare burta si acum a inceput sa am doara si spatele. Febra nu am facut. Va rog sa am ajutati. Multumesc.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Raluca Hera - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Este important de știut că menstruația ar trebui să reînceapă la aproximativ 4 sau 6 săptămâni, în cazul unui avort medicamentos. Rugămintea mea este să consultați medicul ginecolog, pentru a exclude anumite complicații care pot apărea în urma unui avort. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.