Atacuri de panica/ anxietate

Intrebarea este: Cum sa scap de tulburarile de memorie, frica de examene si frica de a conduce masina? Am probleme si cand citesc un capitol din ceva si nu pot sa retin si ma pierd in sala de examen. Cred ca sufar de atacuri de panica, ce imi recomandati? Multumesc

 

2 răspunsuri

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

ar trebui sa intelegeti mai bine afectiunea de care suferiti, care nu se limiteaza strict la aceste episoade  la care va referiti, ci acum mai degraba observati posibilele implicatii nefaste ale acestei frici necontrolate si nejustificate. va rog sa cititi cu atentie articolul de mai jos si sa intelegeti afectiunea, apoi sa mergeti la un psiholog pentru a gestiona boala. multa bafta si sanatate!

https://doc.ro/sanatate/anxietatea-cauze-simptome-tratament


Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

buna, este posibil. Ca sa intelegeti mai bine va rog sa cititi urmatoarele articole  sau acest articol . ar trebui sa mergeti la un psiholog cu mult curaj in vederea unei diagnosticari si recomandari de tratatement. singur va va fi foarte dificil sa iesiti din aceasta conditie psoho-medicala.

succes si sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.