Atacul de panica și consumul de canabis

Bună seara! În legătură cu atacurile de panică de care sufăr de 2 ani, voiam să știu dacă uleiul de canabis care se găsește în comerț poate fi de folos pentru a le calma, și dacă da cum se poate administra. Vă mulțumesc! 

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Elena Coman - Medic Specialist Psihiatrie, Expert DOC

Bună ziua! Din experiența mea cu această patologie, vă recomand să vă adresați unui psihiatru și/sau unui psihoterapeut pentru a beneficia de un tratament eficient. Din punctul meu de vedere, combinația medicație psihiatrică +psihoterapie este cea mai utilă terapeutic. 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.