Astenie sau atac de panică?

Bună ziua! Mă numesc ana maria, 27de ani. Problema mea este următoarea; anul trecut în iunie m-am simțit foarte rău timp de 4zile, am umblat prin spitale și nu știau ce am mă trimiteau acasă! Cred că m-am stresat prea tare și am făcut un atac de panică așa am chemat salvarea, nu îmi simțeam mâinile și picioarele! Apoi am rămas internată și an urmă analizelor aveam un microb la stomac. Am urmat tratament o luna apoi mi-am revenit! Singura problemă pe care o am este că după 2 luni mi se zbate tot timpul o venă la cap pe partea stângă lângă ochi Poate să fie cefalee nervoasă? Au trecut 4luni și tot așa sunt! Va rog frumos să-mi dați un sfat! Menționez că fumez și beau o cafea pe zi! Iar când mi se zbate am și o durere ușor deranjantă în acel loc! va mulțumesc! 

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Elena Coman - Medic Specialist Psihiatrie, Expert DOC

Buna ziua! in primul rand va recomand o evaluare neurologica insotita de investigatii de specialitate : tomografie cerebrala, electroencefalograma sau eventual un angioRMN.(medicul neurolog apreciaza in functie de simptomele dumneavostra si examinarea fizica care dintre acestea sunt cele mai utile). Daca se exclude orice cauza neuologica va puteti adresa unui specialist psihiatru.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.