Aslo marit

Bună seara, am doi băieți de 9 si 7 anișori, in septembrie am făcut o serie de analize ce a recomandat doamna doctor printre care și aslo la băiețelul de 7 ani i-a ieșit marit - 600 valorile. Doamna doctor a prescris trei luni la rand câte 10 zile antibiotic am repetat analiza la o luna și i-a ieșit 777, pe urma doua luni a făcut penicilina injectabil mi-a recomandat doctorita și a făcut comanda din Austria. Au fost doua injectii, apoi am făcut pauza doua luni și am repetat analiza la același laborator - a ieșit 1033. La 3 zile am fost la alt laborator și i-a ieșit 840. I-am dat iarăși antibiotic 10 zile (klacid) la recomandarea doamnei doctor. Am făcut pauza 7 zile, apoi i-am repetat analiza de fiecare data la alt laborator și i-a ieșit 839. Doamna doctor a zis sa îi dam injectabil, sa cumpărăm iarăși din Austria pentru ca moldamin nu am gasit în farmacii. Va rog frumos sa îmi dați un sfat. Mulțumesc

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

buna ziua,

este foarte important sa urmati sfaturile doctorului curant si sa monitorizati raspunsul la antibiotic, pentru a evita orice alte probleme de sanatate grave pe viitor. parerea mea este ca procedati corect, multa sanatate copiilor si dvs!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.