As dori sa slabesc

Buna ziua ma numesc Munteanu Diana, sunt nascuta pe 08/02/1994 si as dori sa imi dati sfaturi sau lista pentru a slabi. Doresc sa slabesc vreo 7-8 kg. Acum am 22 de ani si am 65 de kg la 1m72 nu sunt grasa dar nu ma simt bine in pielea mea, vreau sa ajung la vreo 55 de kg. Ce trebuie sa fac? ca sa slabesc in maxim 3-4-5 luni as dori. Va multumesc.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Laura Ene - Medic Primar Diabet, Nutriție și Boli metabolice, Expert DOC

Respectati cele 3 mese principale ale zilei, nu mancati seara mai tarziu de ora 20.00, nu ciuguliti nimic intre mese, beti multa apa, renuntati la zahar, ciocolata, biscuiti si orice fel de fainoase si alimente procesate si faceti miscare minim 30 minute zilnic. incercati sa faceti di n regulile acestea un stil de viata de la care sa va abateti cat mai rar si rezultatele vor veni de la sine. Spor in toate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.