As dori să-mi recomandați un tratament și sporturi fără riscuri, în cazul meu

Discopatie lombo sacrala Apofize unciforme C5-C6 ușor efilate Modificări de rarefactie osoase la nivelul froliterului,Humorului stâng.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Sorina Mustățea - Medic Primar Reumatologie, Expert DOC

Bună ziua. Vă recomand să luați legătura cu un medic reumatolog pentru un tratament eficient. Mai multe despre discopatia lombară puteți citi aici: https://doc.ro/durerea-lombara/totul-despre-discopatia-lombara. O zi cu grijă de sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.