Artrita septica

Buna seara!mama mea sufera de artrita septica, diagnostic pus in urma unei punctii de sold.urmeaza un tratament cu antibiotice, in prima faza orale, apoi intravenos, de aproximativ 2 luni, timp in care nu se cunoaste nici o ameliorare, din contra, in momentul de fata nu isi mai poate misca piciorul afectat. Am nevoie de un sfat din partea dvs, sau o indrumare, catre un medic de specialitate.Problema a devenit destul de serioasa, iar durerile sunt insuportabile.mentionez faptul ca mergem pentru tratament la spitalul ponderas, dar medicii de acolo par depasiti de situatie. Multumesc tare mult!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Luați legătura cu doamna doctor Sorina Mustațea, Expert DOC. O găsiți aici: https://policlinica-ccbr.ro/. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.