Arsura puternica pe esofag

Buna ziua. Va rog mult ajutati-ma cu un sfat. Am inghitit din greseala o galusca din gris foarte fierbinte duminica trecuta. Azi la aproape o saptamana durerile sunt insuportabile. Simt ca parca sunt inecata in zona sternului. Nu mai stiu ce sa mai fac. Durerile radiaza si in spate. Am luat pana acum nurofen si gaviscon. Cum mananc ceva insa durerea reapare. Sunt din Bucuresti iar o programare fizica la gastro gasesc abia luna viitoare. Va rog mult un sfat, ce as putea face. Multumesc

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Claudia Marin - Medic Primar Medicina de Familie, Medic Specialist Gastroenterologie, Expert DOC

Bună ziua! Regret că vă confruntați cu această situație. Vă recomandăm să apelați la camera de urgență sau camera de gardă a oricărui spital din București pentru investigații. Este necesar să vă vadă un medic, mai ales că vă confruntați cu dureri și discomfort accentuat, în urma accidentului. O zi cu grijă de sănătate! 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.