Anxietate

Buna ziua! Va rog un remediu naturust pentru anxietate/depresie potrivit pentru mine pentru ca am trombocite putine (30 mii) Va rog frumos!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua! Există o serie de remedii naturiste pentru ameliorarea stărilor anxioase, cunoscute în popor pentru proprietățile lor calmante. Ceaiul de mușețel, de pildă, conține substanțe active care acționează la nivelul creierului precum un sedativ. Mușețelul poate fi consumat și sub formă de extract pentru tratarea anxietății. Valeriana este, de asemenea, o plantă cu puternice efecte sedative. Aceasta poate fi consumată sub formă de ceai, extract sau tinctură și este recomandată și pentru tratarea insomniilor. Informatii pe larg despre anxietate si solutii de tratament, gasiti in articolul nostru -- https://doc.ro/totul-despre-depresie-si-anxietate/anxietatea-cauze-simptome-tratament. O zi cu grija de sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.