Anticonceptionale

Buna seara, am luat anticonceptionale timp de 1 an in luna martie pe 25 am intrerupt pastilele, ciclu a venit pe 30.03 si 25.04, Am facut test inainte sa intrerup pastilele a iesit (-), nu am avut nici o relatie sexuala dupa intreruperea pastilelor. Dar nu stiu ce se intampla ca aceasta luna ciclu nu vrea sa mai apara? Multumesc Adriana

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Întreruperea utilizării anticoncepționalelor poate genera unele schimbări în oraganism, precum menstruația întârziată. Recomandarea mea este să discutați cu medicul ginecolog, pentru a depista cauzele exacte ale întârzierii menstruației. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.