Anexita si tratament cu probleme

In urma cu 2 luni am fost diagnosticata cu anexita ( mai exact am avut trompa uterina dreapta inflamata cu o punga de lichid de 5,24 )am urmat un tratament pentru 6 zile cu: KLION-D ( 100mg-un ovul seara);AULIN (100 mg-2 pliculete pe zi); EFICEF (200mg-1 capsula la 12 ore); NO-SPA(80 mg-2 pe zi);INDOMETACIN (50 mg-1 supozitor seara ). In urma acestui tratament,punga de lichid s a redus la jumatate,dar durerile persistau iau dl doctor a decis sa mi mai dea inca 5 zile de tratament. Acelasi,doar ca de data aceasta,fara ovulele KLION-D,iar supozitoarele INDOMETACIN ,de 2 ori pe zi. Dupa doar 2 zile de tratament,am inceput sa ma simt foarte rau,aveam dureri groaznice de cap,iar in aceea noapte,in somn,mi a"pocnit"capul,as putea spune,cu tot cu urechea dreapta,m am trezit speriata,am avut diaree,nu mai puteam respira,simteam ca nu mai am aer,imi amortise mana si piciorul stang...a fost ingrozitor!am intrerupt tratamentul,am fost la control,mi s a spus ca punga de lichid s a redus si ca totul este bine.iar simptomele care le am avut nu a stiut niciun doctor ce sa mi spuna,(ginecolog,alergolog,cardiolog).de atunci nu mai pot lua nicio pastila,pentru ca am aceleasi reactii.Am in continuare dureri,si nu pot lua niciun tratament!beau foarte mult ceai de musetel,si tin mereu apa calda pe burta! Desi am acelasi partener de 7 ani,mi e frica sa am relatii sexuale! Ma puteti sfatui,va rog ce as putea face cu aceste dureri?avand in vedere ca nu pot sa iau nicio pastila si nimeni nu stie de ce ! La ce doctori m as putea adresa in legatura cu reactiile pe care le am avut de la acel tratament ? Va multumesc mult,sper sa ma puteti ajuta atat cu durerile abdominale dar daca se poate,sa ma sfatuiti unde as putea merge in urma reactiilor adverse acelui tratament si de ce mi se face rau si am dureri groaznice de cap,de la orice fel de pastila! ( ibuprofen,aulin,antiobiotice...etc ) Va multumesc !!!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Raluca Hera - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Referitor la durerile abdominale, recomand o reevaluare prin ecografie transvaginala imediat dupa o menstruatie. Referitor la reactiile adverse dupa medicamente, recomand un consult medicina interna si dupa caz, un consult endocrinologie.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.