Anemie? Cât de grav este?

Bună ziua, De 2 ani nu mai consum carne, decât pește și fructe de mare. Analizele mele au unele rezultate nu tocmai în standarde. Vă rog să mă ajutați cu interpretarea lor și să îmi dați un tratament adecvat. Mulțumesc

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua,

Rezultatele nu apar atasate. Va rog totusi sa mergeti la un medic generalist sau medicina interna pentru interpretare, fiindca pot fi necesare investigatii suplimentare. Un astfel de regim alimnetar necesita analize regulate, pentru a depista orice dezechilibru din organism. Fiti de asemenea atent si la orice simptom neobisnuit: dureri de cap, balonare, ameteli, insomnii, scadere sua crestere in greutate, etc.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.