Anemie

Buna ziua, in urma cu vre o 4 luni a început un calvar ptr mine, am lucrat într-un mediu să îi zic așa toxic (fum si miros de plastic, nu aveam echipamente de protecție) si cam după o lună de muncă la acel job am început să am dureri de cap persistente. Luam pastile dar nu îmi trecea decât 10 min apoi începeau iar.

Ma durea capul până mă băgăm la somn iar când mă trezeam incepeau iar. Așa stăteam toată ziua (aveam si o poziție neadecvata - numai pe scaun si cu capul aplecat). Intr un final am ajuns la neurologie. Am făcut rmn cerebral si nu am nimic la cap (asta după ce mi s-a dat să iau antiinflamator Movalis si Mydocalm pt 10 zile fără pansament stomacal dar am luat eu singură omez pt ca stiam ca sunt periculoase - nu am făcut decât 4 zile de tratament deoarece mi-a fost rau, mi-a afectat stomacul f rau). Unde lucram nu aveam condiții bune (sala de mese cu frigider sau cuptor cu microunde) mâncăm numai senvisuri sau salate cateodata, așa am ajuns să am probleme mai mari.

Am fost la un gastroenterolog (mi-a dat să fac analize la sânge, fecale pt virusul heliobacteri pilori) până au ieșit analizele am făcut o endoscopie (unde am fost diagnosticata cu gastrita antrala si hernie hiatala) după 2 zile revin si cu rezultatul analizelor la sânge unde îmi zice că sunt anemica (doctorul nu mi-a spus ce fel de anemie am) însă mi-a dat ca tratament omez/oroperidys/acifol/farcovit b12/tardiferon si aloe vera gel timp de o lună de zile.

Eu am plecat din tara, doctorul știa acest lucru, abia am putut lua legatura cu dânsul, intr-un final am vb cu acesta și mi a spus să mai continui încă o lună tratamentul (i-am spus ca nu mă simt bine, am slăbit) sunt nevoită să fac pauza cam de o săptămână deoarece nu am găsit toate medicamentele aici, mi le va trimite din tara (mi-a luat și biopsie cand am făcut endoscopia rezultatul abia în dată de 6.12.2016 mi l-au dat am bacteria pilori pozitivă) mi-a mai zis că trebuie să fac 2 analize la fier seric si hemoleucograma pt a vedea dacă îmi mai da tardiferonul.Imi puteți spune ce fel de anemie am?

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Mihaela Andreescu - Medic Primar Hematologie Clinica

Imi puteti sistematiza intr-un tabel toate analizele pe date, in ordine cronologica si impreuna cu istoricul trecut tot cu liniute, pe date pe mail [email protected]?


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.