analize modificate

in urma unor analize uzuale au iesit modificate TGP-125.00 limita fiind 63,TGO-53 limita fiind 37,Glucoza 114 limita fiind 106,Creatinina serica-0,60 valoarea intre 0,70-1,30,HDL-Colesterol-36 valoarea fiind intre 40-60. As dori sa stiu ce investigatii necesita si ce tratament.Multumesc

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Rezultatele dumneavoastră indică o credere a valorii grăsimilor din sânge, însă nu vă pot spune cu exactitate o cauză, fiindcă sunt câțiva factori pe care nu-i cunosc: de exemplu, vârstă pe care o aveți, greutatea, stilul de viață, dacă suferiți de anumite afecțiuni sau urmați anumite tratamente (dislipidemie, diabet, hipertensiune, etc). Este important să mergeți la medicul de familie sau cel generalist, preferabil cineva care va cunoaște istoricul medical, pentru o interpretare a analizelor. Aici puteți citi mai multe despre colesterol: https://doc.ro/colesterol/trigliceride-ghid-complet-afla-de-ce-sunt-periculoase și https://doc.ro/colesterol. Sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.