Analize medicale

Buna ziua, In urma analizelor medicale facute mi-au iesit urmatoarele valori care nu se incadreaza in parametri normali: Colesterol LDL 101.08 mg/dl, Fosfataza alcalina 107.04 U/L, Beta 2 globulina 6.1 %. Mentionez ca am facut tot setul de analize decontat de casa de sanatate si restul analizelor sunt in regula. Va rog sa ma ajutati cu o interpretare a acestor analize, care sunt cauzele si ce trebuie sa fac mai departe. De asemenea, imi puteti spune ce investigatii as putea sa mai fac? Sunt ingrijorata in privinta asta. Va multumesc! Astept raspuns din partea dvs.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Interpretarea analizelor nu poate fi facuta decat in contextul unei examinari clinice efectuata de catre un medic specialist. Va recomandam sa va adresati unui medic specialist in medicina interna pentru a va face o evaluare corecta si a va oferi indicatii cu privire la dieta sau eventuala medicatie ce se impun pentru corectarea hipercolesterolemiei.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.