Analize medicale

Buna ziua doamna doctor Oana Cuzino, ne-am indreptat catre dumneavoastra cu aceste intrebari deoarece va urmarim si tinem cont de sugestiile si sfaturile dumneavoastra iar acum avem nevoie de o indrumare. Am facut analizele baiatului nostru care are 18 ani, analize facute in decembrie 2020 unde a reiesit carenta de vitamina D. Am suplimentat aceasta vitamina cu vigantolvit 2000 U si am refacut analizele ieri si a inceput sa asimileze vitamina D. Am facut cam toate analizele posibile colesterol total, HDL, LDL, trigliceride vsh, TGP, TGO, TSH, testosteron, minerale toate, etc. La toate este foarte bine numai ca la hemoglobina este cu o unitate peste si B12 care este mare 800 in decedmbrie si 900 ieri. Suntem cam impacientati, nu stim din ce cauza are B12 marit pentru ca nu a mancat in ultima luna deloc carne de porc sau vita. Va rugam daca puteti sa ne indrumati ce sa facem, putem veni si la Bucuresti, putem sa va trimitem analizele toate. Uitasem sa va spun ca anul trecut la alte analize hemoglobina era foarte OK, 15,4 parca, acum este 17,4. De hidratat se hidrateaza foarte bine. Va multumim mult si asteptam cu nerabdare un raspuns de la dumneavoastra. Cu stima familia Moroti, Petrosani.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

 

Bună ziua. Rezultatul analizelor se face doar în context clinic de către medicul de specialitate sau generalist, luând în considerare foarte mulți alți factori (antecedente medicale personale și heredocolaterale, medicație suplimente alimentație, stil de viață, efort fizic etc.). Mai multe despre analizele medicale, puteți citi aici: https://doc.ro/sanatate/totul-despre-analizele-medicale. O zi cu grijă de sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.