Analize diabetic

Mama are diabet tip2. De ceva timp acuza dureri de stomac, de fapt toata cavitatea abdominala. Ce analize trebuie facute pentru ameliorarea durerilor. Adaug faptul ca este si obeza. Va multumesc frumos!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Având în vedere că mama dumneavoastră acuză dureri de stomac, recomandarea mea este să luați legătura cu medicul curant. El vă poate recomanda o serie de analize și, dacă este nevoie, o serie de investigații imagistice. Multă sănătate! 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.