Analize de sange modificate

Buna seara. Ma numesc Raluca am 38 ani si in urma unei rino sinuzite si unor traspiratii nocturne m-am decis sa fac niste analize mai amanuntite. De obicei am colesterolul marit iar acum am ldl 298 su ldl 100 niste proteine totale marite si o vit B12 marita si un vsh 29. Este adevarat ca nu stiu sa gatesc mancaruri fara carne si ca nu consum fructe prea mult dar oare aveti idee ce ar putea sa fie? De azi incep sa consum fulgi de ovaz si seminte de canepa decorticata. Va multumesc pt eventualele raspunsuri.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua,

Recomandarea mea este să discutați cu medicul de familie sau să vă programați un consult la un medic internist, pentru că rezultatele analizelor trebuie întotdeauna interpretate într-un context mai amplu. Poate există informații relevante în istoricul dumneavoastră medical sau poate sunt necesare investigații suplimentare.

Sănătate și toate cele bune!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.