Amorteli in zona soldurilor

Bună ziua.Sunt operata la genunchiul stâng de ruptura de menisc grad 3 si la genunchiul drept de encondrom benign pe os și am și o ruptura de menisc grad 2 neoperata, un început de gonartroza și artroza. De câteva luni pe ambele solduri în partea laterala nu simt când dau cu mana, este o senzație de amorțeală și dacă strâng puțin mă doare în zona soldului. Îmi puteți spune ce ar putea fi? Îmi este teama sa nu am probleme și cu soldurile. Vă multumesc

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Sorina Mustățea - Medic Primar Reumatologie, Expert DOC

Senzatia de amorteala pe care o aveti in zona soldurilor, faptul ca nu simtiti atingerea cu mana in aceeasi zona orienteaza mai degraba catre o afectiune a coloanei lombare. Va recomand un consult medical, in urma examenului fizic medicul decide oportunitatea efectuarii unui RMN coloana lombara pentru a stabili diagnosticul si tratament si recomandari in consecinta.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.