Amețeli la cap

Bună ziua Sunt aproape 7 luni de când am niște amețeli frecvente și în fiecare zi. Am făcut consult la medicul neurolog și la medicul oftalmolog și nu mi-au găsit nimic. Medicul neurolog mi-a dat un tratament cu pastile și mi-a spus să urmez tratamentul că aceste amețeli o să dispară în timp. Deși am 7 luni de când fac acest tratament zilnic și am mers la control la medicul neurolog lunar nu îmi ameliorează deloc. Medicul neurolog mi-a recomandat să fac un RMN. Întrebarea mea este : Cât durează ca timp efectuarea unui RMN cerebral având în vedere că eu am aceste amețeli și nu pot sta mult timp întins ? Și dacă există vreun tratament pentru această amețeală și dacă o să-mi dispară aceste amețeli cum mi-a spus medicul neurolog. Mulțumesc mult.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua,

Înainte de RMN (unde puteți primi și un sedativ ușor care ar putea să vă amelioreze simptomele și să vă ajute în timpul procedurii), încercați și un consult la ORL. Amețelile pot fi provocate și de probleme din sfera aceasta.

Sănătate și toate cele bune!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.