Ameteala 24 din 24

Acum 4 luni m-am trezit cu un fel de ameteala, cand puneam piciorul sa pasesc parca fugea, parca eram putin beat, am fost la doctor mi-a facut analize si totul a iesit bine, a spus ca pe fond de oboseala, la servici vedeam gri, eram intr-o stare 24 din 24 ametit parca abia eram trezit din somn sau putin ametit dupa un pahar. Am avut dureri de cap, greata, batai ale inimii foarte rapide, probleme cu ochii pe care nu le mai avusem de mult desi am strabism, toti doctorii au spus ca sunt ok. Au trecut 4 luni, sunt mai bine dar tot "ametit" non stop... Nu inteleg de la ce poate sa fie si ce sa fac, la inceput am crezut ca e un deochi dar acum... Are cineva un sfat sau o idee? Multumesc mult

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Aceste ameteli pot avea mi multe cauze, de la o afectiune neurologica, pana la anxietate/atacturi de panica. Va pot ajuta aceste doua articole si mergeti va rog la un control neurologic si unul psihologic. Multa sanatate!

https://doc.ro/sanatate/vertijul-cauze-simptome-si-tratament

https://doc.ro/sanatate/ceata-mentala-cauze-si-remedii


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.