Ameteala

Buna ziua. Ma numesc Horvat Eduard, am 26 ani. Am o problema de câteva zil . Ametesc cand mișc ochii stanga, dreapta, sus, jos . Vreau sa zic ca am luat un tratament cu Cipralex timp de 2 luni aproape si l-am întrerupt. Se poate sa am amrtelile astea din cauza ca am întrerupt tratamentul asa brusc? Sau care ar fi cauza acestor ameteli ? Mulțumesc! Astept un raspuns sa imi fac o idee la ce doctori sa merg sau ce controale sa imi fac. Precizez ca mi-am facut 3 seturi de analize, toate au iesit bine, Ekg-uri, toate bune, si ecografie cardiaca, totul bine si normal.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua,

Puteti incerca si un control ORL si unul oftalmologic. Cauzele pot fi multiple si conteaza si daca aveti alte afectiuni sau simptome asociate - dureri de cap, senzatie de greata, etc. Ametelile apar doar la miscarea ochilor sau si la ridicare, mers, etc?


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.