Amețeala .

Buna ziua . Am consultat foarte mulți doctori cardiologi și neurologi in legătura cu problema mea dar nimeni nu găsește nimic . Apar amețeli brusc care durează 10-20 min. Am o durere de tâmpla in partea stânga aproape permanenta . Dureri in piept . Iar când au ca cineva a făcut infarct sau AVC mi se face rau și îmi trece ceva o amețeala din cap pana in picioare , mi se înmoaie picioarele . Ce ar putea fi ? Multumesc

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua,

Ați luat în calcul varianta unor manifestări psiho-somatice? Dacă din punct de vedere fiziologic totul pare în regulă, încercați să discutați cu un psihoterapeut și să lucrați e aceste simptome.

Sănătate și toate cele bune!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.