Amenoree adolescenta

Buna ziua, Fiica mea are 16 ani si de aproape 2 ani nu are menstruatie. Am fost la endocrinolog, am facut analize de sange, grafic hormonal, am facut analize tiroida, am fost la ginecolog. Initial a facut un tratament scurt hormonal, nu s-a intamplat nimic, i s-a marit doza dar nu am continuat. Ginecologul i a spus dupa un ecograf sa nu isi faca probeleme , ca se regleaza in timp, doar sa nu se stresez si ca se poate rezolva pe cale hormonala dar mai bine asteapta sa se regleze menstruatia natural. ma puteti ajuta va rog, mai ales ca isi face deja tot mai mult probleme? Multumesc frumos!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Informațiile transmise sunt extrem de vagi și nu pot emite o opinie fermă pe baza acestora. Îmi doresc să vă ajut, însă este important ca sfaturile pe care le primiți să se bazeze pe informații solide, altfel, acestea pot face mai mult rău decât bine. Pentru o a doua părere, puteți să mergeți la un alt specialist cu toate investigațiile și tratamentele administrate. O consultaţie este întotdeauna mai utilă decât un sfat primit online, fiindcă medicul poate afla de la dumneavoastră mai multe informaţii relevante. O zi cu grijă de sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.