AM ZONA ZOSTER

Medicul dermatolog mi-a dat o adeverinta medicala pe care am trimis-o la locul de munca ., cu specificatia Zona zoster evolutie de 11 zile/ Fara leziuni active vezicuoase/Poate intra in colectivitate Cei de la resurse umane ma obliga sa mai stau inca 7 zile acasa, ceea ce eu nu doresc Ce HARTII trebuie sa le mai duc sa pot sa ma intorc la munca fiind agent de paza MULTUMESC

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Ionuț Fronea - Medic Specialist Farmacologie Clinica, Expert DOC

Bună ziua,

Deși adeverința confirmă că v-ați putea întoarce la lucru, revenirea propriu-zisă la locul de muncă depinde și de politicile interne ale companiei.

Sănătate și numai bine!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.