Am un tremor

De vreo 3-4 zile am un tremor simt ca imi tremură capu si corpu nu ma m putut odihni decat cateva ore.e posibil sa fie din cauza anxietati a mai avut episoade de astea dar mi a trecut tremorul.dar acuma nu imi mai trece

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Tremorul este un simptom al anxietății, dar pentru că în spatele acestuia se pot ascunde multe cauze, recomandarea mea este să discutați la telefon cu medicul de familie despre acest disconfort. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.