Am un rmn și nu înțeleg exact ce inseamna

Corpi vertebral aliniati la marginea posterioară fără tasari Modificări edematos-inflamatorii disco-vertebrale la nivelul L5-S1 M8c modul Schmorl platou vertebral L5 inferior Mici osteofite marginale anterioare și posterioare L5 și S1 Discurile intervertebrale lombare normale ca aspect și semnal, cu excepția celui de la nivel L5-S1, ce apare deshidratat și cu înălțime ușor diminuată Minim debord discal circumferential L5-S1, ce asociază o protuzie discală postero- și para - mediana stânga ce amprentează sacul dural cu posibilă iritare radiculara S1 stânga Con medular și filium terminale de aspect normal Fără modificări de semnal la nivelul musculaturii paravertebrale spinale lombare CONCLUZIE Minim debord discal circumferential L5-S1 ce asociază o protuzie discală poster-și para-mediană stânga cu posibila iritarea S1

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Vă rog să vă consultați cu specialistul care este la curent cu istoricul dvs. medical și care v-a monitorizat situația până acum. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.