Am un baietel de 7 luni si i-au aparut pete rosii pe brate

Buna seara, Am un baietel de 7 luni si de 2 zile i-au aparut multe pete rosii pe manute. Acum a facut si temperatura 39. De la ce ar putea fi ?? Va atasez si 2 poze cum arata manutele lui. Va multumesc.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Laura Mocanu - Medic Specialist Dermato-venerologie, Expert DOC

Bună ziua!

Din poza ar putea fi vorba de o alergie sau o erupţie în contextul unei infecţii virale (probabil de căi aeriene, având în vedere şi febra pe care o menţionaţi). Vă sugerez să apelaţi la medicul pediatru şi apoi  la un dermatolog pentru a stabili cu exactitate care este situaţia. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.