Am o iritatie sau mincarime

Buna! Am o problema cu o mîncarime la organul genital - penis este vîrful roșu cu bubite mărunte si mîncarime ce poate fi ?

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua! Din descrierea dvs., este posibil sa va confruntati cu o boala cu transmitere sexuala. Va recomand sa consultati un medic specializat in dermatologie venerologie, in vederea stabilirii unui diagnostic exact. Mai multe detalii gasiti AICI -- https://doc.ro/sanatate/totul-despre-bolile-cu-transmitere-sexuala. Multa sanatate! 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.