Am nevoie de ajutor!

Am nevoie de ajutorul unui specialist. Simt ca prietenii si familia nu ma mai pot ajuta. Am probleme cu comportamentul meu , devin agresiva verbal din orice, iau totul personal si ma enervez pe primul care-mi iese in cale. Astfel am probleme si in viata de cuplu. Imi doresc sa lucrez cu mine, sa ma schimb si sa devin alt om. Va rog, ajutati-ma!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Elena Coman - Medic Specialist Psihiatrie, Expert DOC

Buna ziua,

Va multumim pentru mesaj si speram sa va putem fi de ajutor.

Va recomand sa cititi acest articol https://doc.ro/sanatate/comportamentul-agresiv-poate-fi-cauzat-de-anumite-afectiuni si sa va indreptati catre un medic psihoterapeut, cu care s alucrati in cadurl catorva sedinte de terapie pentru depistarea cauzei acestor stari. Daor stabilirea cauzei va poate ajuta sa reduceti aceasta problema, altfel ea va continua sa apara la suprafata.

Multa sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.