Alunițe periculoase in zona inghinala

Bună ziua, stimată doamnă doctor! Mă numesc Miheș Oana, sunt studentă și am 21 de ani. Am două alunițe pe corp care mă îngrijorează și sunt pozționate în zona inghinală. Părinții mi-au spus că la naștere au fost doar niște pete, dar pe măsură ce am crescut, s-au mărit și ele. Deocamdată nu am observat să se fi schimbat culoarea lor, dar aș vrea să apelez la oameni de specialitate care să îmi ofere informații avizate. Sunt din Oradea și îmi doresc să merg la București pentru această problemă. Vă rog mult să mă îndrumați. La cine aș putea merge sau unde găsesc locul potrivit pentru o investigație mai amănunțită? Vă mulțumesc!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna seara, puteti merge la Spitalul Clinic de Dermatologie din cadrul spitalului Colentina, cu trimitere de la medicul de familie,  pufeti cauta pe dna dr Laura Nedelcu medic specialist dermatolog si #expertDOC


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.