Alopecia aerata

Buna ziua. Pentru alopecie aerata, puteți sa_mi recomandați un tratament ceva, va rog? Am câteva locuri pe scalp, cam de mărimea unei unghii, unde mi_a cazut parul. Am mai avut acum câțiva ani aceasi problema. Mulțumesc!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua! Din pacate, nu va pot recomanda un tratament pentru alopecie, insa va recomand sa mergeti pentru un consult la un medic dermatolog. Adesea alopecia areata apare la pachet cu alte afectiuni autoimune precum lupusul sau afectiunile tiroide autoimune - de aceea este bine sa va adresati unui medic, care va poate recomanda si analize pentru determinarea cauzei problemei dvs. Puteti afla mai multe despre alopecie din articolul nostru -- https://doc.ro/frumusete/de-ce-iti-cade-parul-si-cum-poti-trata-cauzelehttps://doc.ro/sanatate/alopecia-cauze-simptome-si-tratament. Multa sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.