Alergie sau nu este operat bine?

Bună ziua doamna doctor! Am operat băiatul în martie 2018 de polipi și de atunci e mai rău decât bine? I se înfunda nasul foarte repede și toții secreții ii stau în gât și imediat i se infectează și ajungem la antibiotic injectabil ca altfel nu ii trece... Am fost la diferiți doctori și părerile sunt diferite... Ce ar putea fi? Sa fi o alergie sau sa nu fie operat bine??? Si ce a-și putea da?? Băiatul are și astm bronsic.... Va rog din suflet să îmi răspunde-ți ca sunt disperata...

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

buna ziua, copilul ar trebui sa ia in mod sustinut  tratament antialergic sistemic si local -eu cred ca pe anga patologia descrisa, se confrunta cu o rinita alergica, care a exacerbat reactiile tesutului mucos si al intregii zone, expus suprainfectarii. Mergeti si la un alergolog pentru consultatii si recomnadari cu privire la astm si la rinita .


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.