Alergie sau alta problema

Bună seara, scuze ca va deranjez doamna doctor. Am un băiat de 31 de ani , cum mănâncă ceva care conține zahar îi ies bubite cu apa și îi provoacă mâncărimi. Am fost la alergologie și au spus ca nu are alergie. Au spus ca are ceva în organism care în contact cu zaharul provoacă aceste bubite.Ce îmi recomandați .Specific, nici fructe nu poate mânca. Va mulțumesc. Cu stima Elena

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua, va recomand sa mergeti si la un medic gastroenterolog, eventual un specialist in medicina interna, pentru o serie de teste ce vizeaza in special tractul digestiv (coprocultura, ecografie, etc.).


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.