Alergie fara o cauza cunoscuta

Bună ziua, copilul meu în vârstă de 1 an și 7 luni are o erupție cutanata doar pe mâini (frecvente în zonă coatelor, rare în rest) și picioare (pe feșe până la genunchi frecvențe și rare în rest). Nu sunt pișcături de insecte, sunt pete mici și dese care nu îl manaca, nu reacționează la aerius și ketof doar la apis (remediu homeopat) recomandat de un medic homeopat Naghy Istvan. Medicul de fam spune că e din aer.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Laura Mocanu - Medic Specialist Dermato-venerologie, Expert DOC

 

Bună ziua! Trebuie să mergeţi la alergolog şi la un dermatolog pediatru. Aceste leziuni trebuie văzute pe viu, plus trebuie luat un istoric mai amănunţit, pentru a putea emite diagnostice. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.