Alergie

Buna ziua , imi cer scze de deranj doamna doctor . Am un verisor de 3 ani jum , caruia ii apar niste bubite ft mici . Se scarpina si nu are pofta de mancare , e agitat . Am mers cu el la un doctor si ne au zis ca este o alergie ce poate aparea pana la varsta de 7 ani . La fiecare 2 sapt ne da un tratament diferit dar copilului nu i trece cu nimic . Ce ne sfauiti sa facem ?! Va multumim din suflet , zi frumoasa !

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua,

Dacă nu s-au făcut încă, este foarte important să faceți analize pentru alergeni. Doar așa puteți afla exact la ce este alergic copilul și puteți să-l protejați de contactul cu acele substanțe care-i provoacă reacțiile pe care le-ați descris.

Sănătate și toate cele bune!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.