Alegerea unui regim alimentar

Bună ziua, as dori sa stiu si eu ce regim ar trebui sa tina prietenul meu, deoarece el a fost diagnosticat acum 3 ani de zile cu hepatita C, de curand a reusit sa ia un tratament din Egipt, pentru tratarea hepatitei C MPIVIROPACK PLUS ,am citit pe diverse site-uri diferite regimuri alimentare, dar in unele site-uri spun ca au voie diverse alimente in alte site-uri ca nu... Imi doresc sa aflu ce alimente ar avea voie, ca sa putem da un randament bun cu tratamentul pe care il ia. Va multumesc anticipat.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Daca grija dvs este randamentul tratamentului in vederea vindecarii infectiei, trebuie sa stiti ca se impune respectarea cu strictete a indicatiilor medicului specialist cu privire la administrarea medicatiei antivirale. Cat despre dieta, aceasta trebuie sa fie una echilibrata, fara prajeli, exces de grasimi animale, fast food etc. Gasiti aici principiile acestui tip de dieta: https://doc.ro/hepatita-c/dieta-in-hepatita-c


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.