ains

Buna Ziua vam scris saptamina trecuta si vam rugat sami spuneti daca imi puteti recomanda un med antireumatic cu mai putine efecte secundare si care sa nu interactioneze cu insulina, Euthyrox si antihipertensive pentru un bolnav de 74 ani.Va Multumesc

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Sorina Mustățea - Medic Primar Reumatologie, Expert DOC

Buna ziua. Va rog sa va adresati medicului reumatolog. Doar el va poate recomanda alt tratament medicamentos, tinand cont de istoricul dumnevoastra medical si de alte medicamente pe care le luati. 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.