Afecțiuni piele

Buna ziua am și eu o rugăminte mă puteți ajuta cu un sfat va rog frumos. Mi se duce pielea de pe picioare și mă cam ustura nu știu ce ar trebui sa fac. Va rog frumos sa mă ajutați. Mulțumesc frumos!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Laura Mocanu - Medic Specialist Dermato-venerologie, Expert DOC

Bună ziua. Sunt multe cauze posibile ale decuamării pielii. De aceea, recomandarea mea este să luați legătura telefonic cu un medic dermatolog și să discutați cu el despre simptomele cu care vă confruntați și să-i oferiți detalii despre istoricul dumneavoastră medical. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.