Aerofagie

Bună ziua. Am de câțiva ani o problema cu refluxul de aer. Anul trecut mi am scos 2 polipi din stomac. (nu știu dacă are importanta).Rezultatul a fost polip gastric cu glande fundice. De câteva săptămâni aerofagia(care o am de mai mulți ani) mi s a accentuat destul de mult și nu știu ce să fac. Menționez că în anii trecuți acum câțiva ani am făcut tratament cu Controloc de 40.Acum fac un tratament homeopat cu Polygemma nr 15 și tratament homeopat pt alergie ( ECP - valoare de110). În ultima vreme am și un zgomot la nivelul stomacului și intestine, precum și o senzație de nod permanent în zona stomacului și partea dreaptă, iar uneori durere, dar nu intensă. Îmi puteți re ceva? În perioada asta este și un pic complicat de mers la un cabinet. Mulțumesc

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Claudia Marin - Medic Primar Medicina de Familie, Medic Specialist Gastroenterologie, Expert DOC

Bună ziua. Pentru că aerogia vi s-a accentuat în ultima perioadă, este important să ajungeți la medicul specialist pentru un control. Acesta poate recomanda unele investigații abdomninale, pentru vizualizarea în profunzime a sistemului digestiv. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.